Ресторане обладнання: як вибрати льодогенератор в Києві та професійну посудомийну машину?

Кожна точка громадського харчування, чи то кафе, бар чи ресторан, повинен мати у своєму розпорядженні генератор льоду та інше професійне барне обладнання, наприклад, промислова посудомийна машина. Подібне обладнання дає можливість оперативно та з мінімальними трудовитратами виробляти велику кількість льоду для демонстрації продуктів чи охолодження напоїв.

Це все сприяє тому, що льодогенератор – обов'язковий атрибут у будь-якій точці громадського харчування. Але, якщо ви хочете, щоб обладнання тішило своєю надійністю та ефективністю, важливо купити барне обладнання від відомих виробників та враховуючи низку важливих критеріїв.

Різновиди льоду

Перш ніж купити льодогенератор, важливо враховувати тип льоду, який він виробляє. Незважаючи на те, що весь лід має аналогічний склад, але призначається для різних цілей:

  • кубики – цей вид льоду користується високим попитом у ресторанах, барах та готелях. Велика поверхня льоду сприяє тому, що швидко охолоджує напої та довго тане;
  • лускатий - на свій зовнішній вигляд більше схоже на уламки або тріски, рівномірно охолоджуючи страви, тому активно приймається в кафе і салатах-барах. Застосовується таке обладнання для бару в клініках, щоб надавати медичну допомогу при різних травмах;
  • гранульований - справжній улюбленець серед усіх відвідувачів кафе та коктейльних, т.к. досить м'який та ідеально підійде для фруктового смузі, соку та інших напоїв;
  • серповидний – застосовується власниками кафе та ресторанів, щоб додати до напоїв чи страв креативності, оптимально буде охолоджувати напої.

Вибирайте льодогенератор для бару, враховуючи який тип шматочків льоду підходить індивідуально для вас.

професійний льодогенератор

Тонкощі вибору генератора льоду для бару

Перш ніж купити професійне барне обладнання, необхідно враховувати низку особливостей, якими має таке обладнання. Розглянемо основні функції та особливості, які можуть впливати на продуктивність та комфорт.

Тип охолодження

  • Повітряне охолодження. Принцип роботи такого генератора льоду полягає за прикладом кулера або вентилятора. Повітря пересувається конденсатором через вентиляційний отвір або вентиляцію. Перевага полягає в тому, що подібні моделі істотно дешевші, ніж машини з водяним або виносним конденсатором. Це професійний льодогенераторщо витрачає значно менше води.
  • Водяне охолодження. Принцип роботи полягає на кшталт двох водопроводів, у тому числі перший виробляє лід і тягнеться до спеціального відсіку. А другий проходить через конденсатор і підходить для відведення холодоагенту. Зазначимо, що апарат шокової заморозки працює у певному режимі, незалежно від зовнішніх факторів.

Продуктивність

Важливо купити обладнання для барів, що відповідає рівню продуктивності. Адже чим більше генератор зможе створювати льоду, тим швидше можна буде створити коктейль. Об'єм залежить від того, де використовуватиметься генератор. Якщо у закладі громадського харчування є великий потік клієнтів, вибирайте моделі з високим рівнем продуктивності.

Додаткові опції

Вагомою перевагою буде той факт, що холодильник шокової заморозки матиме:

  • сховище – диспенсер чи бункер потрібні, щоб пристрій працював неавтономно;
  • віддалений конденсатор - це ідеальний варіант, щоб генератор не заважав відвідувачам;
  • черпак - потрібно для того, щоб крига набиралася за допомогою чистого інструменту.

Якщо хочете купити апарат для шокового заморожування або льодогенератор для бару, просто зверніться до інтернет-магазину КОРІНФ. Вам буде представлено широкий вибір обладнання за доступними цінами. Доставка здійснюється по всій Україні!

Будь ласка, натисніть на оцінку-зірку зверху сторінки! Залишайте коментарі та поділіться в соціальних мережах!

Подивіться ще цікаву та корисну інформацію на сайті: