Як перетворити обідню перерву на гастротуру

Ми часто обідаємо на роботі: немає часу відриватися від монітора, багато справ, далеко йти до пристойного кафе… Проте дефіцит часу та архінавантаження – не привід псувати собі шлунок та відмовлятися від гастрономічних спокус. Pizza House – це екзотичний гастротур без виходу із рідного бізнес-центру.

Швидка доставка

Доставка їжі за адресою – звичний спосіб перекушування та харчування для киян. Чим доставка суші від Pizza House відрізняється від своїх побратимів? Японська беззастережна ретельність до свіжості та якості продуктів помножена на українську щедрість та приправлена ​​швидкістю доставки у всі райони міста. Замовляйте суші та знайомтеся з історією їх виникнення та популярності.

вишуканість

Спочатку ви отримуєте візуальну насолоду, розглядаючи ретельно загорнуті в норі відтінені білизною рису соковиті шматочки копченого вугра та курки, слабосоленого лосося, сурімі та авокадо. Потім підключається нюх, що вловлює найтонші нотки диму, солодощі, моря, спецій. Через 30 секунд настає справжнє задоволення від дегустації свіжоприготовлених гунканів, маків та ролів.

Тільки уявіть – у сеті Ямато 31 найніжніший сувій смаку та задоволення. Досить для колег та начальства.

Маринад із рису

Заправте дегустацію історичним екскурсом. Десь у 13 столітті японці пристосувалися зберігати свіжий улов у рисі, що перебродив. Ферментація рису виходила завдяки місцевому ендеміку – грибам Кодзі. Нересудді, чи риба «під шубою», зберігала свіжість місяцями. Рибу із задоволенням їли, а рис за непотрібністю просто викидали.

Нігірі-суші

Перші скибочки лосося з рисом були подані в Токіо в 19 столітті як фаст-фуд. Для імітації специфічного маринадного присмаку рису місцевий кухар здогадався відварити рис з оцтом і цукром. Страва сподобалася місцевим мешканцям – смаком, простотою, свіжістю та доступністю. Через кілька років вулиці були заповнені лотками, на яких спритно крутили суші.

користь

Дієтологи затято сперечаються про користь і шкоду японських делікатесів. Так, білий рис калорій і рідко рекомендується в дієтичному харчуванні. Однак це безглютеновий продукт, багатий на клітковину і здатний утримувати воду, що в умовах пекельної літньої спеки зовсім непогано. Водорості та інші інгредієнти суші – це криниця мікроелементів, вітамінів та омега-3 жирних кислот. Один-два рази на тиждень кілька гунканів та маки може дозволити собі будь-яка супермодель.

Будь ласка, натисніть на оцінку-зірку зверху сторінки! Залишайте коментарі та поділіться в соціальних мережах!

Подивіться ще цікаву та корисну інформацію на сайті: